НИЙСЛЭЛИЙН ЕРӨНХИЙ БОЛОВСРОЛЫН ЛАБОРАТОРИ 151 ДҮГЭЭР СУРГУУЛИЙН БАГШ АЖИЛЧИД БОЛОН ДУНД АХЛАХ АНГИЙН СУРАГЧДЫГ ХООЛ ХҮНСЭЭР ХАНГАХАД ШААРДЛАГАТАЙ МАТЕРИАЛЫН ҮНИЙН САНАЛЫН УРИЛГА
Огноо: 2020.11.05
Нийслэлийн Ерөнхий боловсролын лаборатори 151 дүгээр сургууль нь “Нийслэлийн Ерөнхий боловсролын лаборатори 151 дүгээр сургуулийн багш ажилчид болон дунд ахлах ангийн сурагчдыг хоол хүнсээр хангахад шаардлагатай хоол хүнсний материал нийлүүлэх” тухай үнийн санал ирүүлэхийг урьж байна.
Үнийн саналыг 2020 оны 11 дүгээр сарын 10-ны өдрийн дотор 151 дүгээр сургуулийн 218б тоот өрөөнд ирүүлнэ.
Үнийн саналыг нээлтэд оролцох хүсэлтэй оролцогчыг байлцуулан 11-ний өдрийн 12 цагт нээнэ.
Тендер зохион байгуулах ажлын хэсгийн ахлагч З.Нансалмаа
Утас: 88162579
Нийслэлийн Ерөнхий боловсролын лаборатори 151 дүгээр сургуулийн 2 давхарт 218б тоот өрөө.
ТЕХНИКИЙН ТОДОРХОЙЛОЛТ
1. Зорилго: Ерөнхий боловсролын сургуулийн багш ажилчид болон дунд ахлах ангийн сурагчдыг эрүүл ахуйн стандарт, шаардлага хангасан чанартай бараа, бүтээгдэхүүнээр тасралтгүй хангахын тулд нийлүүлэгч аж ахуйн нэгжийг сонгон шалгаруулахад оршино.
2. Барааны тодорхойлолт: Бүтээгдэхүүн нь Монгол Улсын “Хүнсний тухай” хууль, “Хүнсний аюулгүй байдлыг хангах тухай” хуулийн заалтыг хангасан байх шаардлагатай бөгөөд хүний бие махбодын хэвийн үйл ажиллагаа, өсөлт хөгжилтийг дэмжих, үндсэн шимт бодис, эрдэс, амин дэмийн зохистой хэмжээ агуулагдсан байх. Монгол Улсын болон олон улсын шаардлага хангасан түүхий эд, бүтээгдэхүүн нийлүүлж, хүний эрүүл мэндийг дэмжин хамгаалах шаардлагатай хүнсийг үйлдвэрлэгч эсхүл албан ёсны гэрээт борлуулагч, итгэмжлэгдсэн төлөөлөгчөөр дамжуулан нийлүүлнэ. Хүнсний бүтээгдэхүүн нийлүүлэгч нь эрүүл ахуйн шаардлага хангасан чанартай бүтээгдэхүүн нийлүүлэх, дагалдах шинжилгээний бичгүүдийг нийлүүлэлт тухай бүрд тогтмол өгч байх шаардлагатай.
Техникийн тодорхойлолт: Нийлүүлэгдэх бараа нь дор дурдсан техникийн тодорхойлолт болон стандартад нийцсэн байна.
Д/д |
Барааны нэр |
|
Техникийн тодорхойлолт болон стандарт |
1. |
Хонины мах |
3 |
MNS 5023-2001 эрүүл аюулгүй байдлын үндсэн шаардлага хангасан |
2. |
Үхрийн мах |
1 |
MNS2456-2009 |
3. |
Сүү |
2 |
MNS4228-2011 |
4. |
Аарц |
2 |
- MNS4230-2005 |
5. |
Хүнсний ногоо |
Сонгино |
MNS0260:1982 |
Төмс |
MNS258:2006 |
||
Байцай |
MNS02571966 |
||
Улаан лууван |
MNS0271:1982 |
||
6 |
Цагаан будаа |
|
MNS0243:2003 |
7 |
Шар будаа |
|
MNSISO7301:2000 |
8 |
Буудайн гурил |
|
MNS0244:2009 |
9 |
Гоймон |
|
MNS0142:1985 |
10 |
Элсэн чихэр |
|
MNS2122-2014 |
11 |
Ургамлын тос |
|
MNSСАС 4:95 |
12 |
Масло |
|
MNSISO 1440:2000 |
13 |
Иоджуулсан давс |
|
MNS5412-2004 |